Takaisin etusivulle


(C) Kati Kuuttila 2009

ZORRAZO LAUDIO "REMUS"
syntynyt: 16.1.2005
rotu: Espanjanvesikoira
väri: valko-ruskea
säkä: 44cm
i. Zorrazo Jubilo
e. Zorrazo Naranja
ii. Jano de Valdeperales
ei. Titi del Marismeño
"Remus on lelukoiran näköinen Duracell-pupu. Oikein pirteä ja reipas koira. Roikkuu Rasmuksen karvoissa minkä ehtii, ja kissatkin saavat välillä kyytiä."

Näyttelyt: 

Ryhmänäyttely, Malax 12.8.2006 ERI, ROP, Serti

KV-näyttely, Seinäjoki 5.11.2006 ERI, PU4, varaSerti

Ryhmänäyttely, Alavus 20.1.2007 ERI, PU2, Serti

 


(C) Kati Kuuttila 2009

GOLDBEARS REBELLION RICO "RASMUS"
7.3.2002 - 13.10.2011
rotu: Newfoudlandinkoira
väri: musta
säkä: n. 78 cm
i. Sennetta`s Quarter-Back
e. Karouska´s Hedda Goldbear
ii. Bear Queen`s First Shot of Bandit
ei. Qashiwas Black-Jack
"Rasmuksella on tapana pitää huoli siitä että Annika puhuu riittävän kovalla äänellä. Samoin se tykkää huolehtia oppilaiden kypäristä, silloin kun ne unohtuvat vartioimatta. Rasmuksen mielipuuhaa on kantaa postia, imuroida tallin käytävät, tonkia turvekasaa tai kerjätä leivän paloja."

 


(C) Kati Kuuttila 2009

RALLI
syntynyt: heinäkuu 2001
rotu: maatiaiskissa
väri: harmaa-musta raidallinen
   
   
   
   
"Ralli ja Ruutu ovat meidän adoptioveljekset. Kissat ovat eri pentueista, Rallin ollessa n. 3 viikkoa Ruutua vanhempi. Ralli on kiinnostunut kaikista ihmisten puuhista, se auttaa mielellään karsinoiden siivouksessa istuen kottikärryissä, seurailee perunoiden kuorimista välillä itsekin perunoita pyöritellen, istuskelee kentän laidalla seuraillen ratsastustuntia ja saattaapa se lähteä postin hakuunkin. Tosin välillä se tykkää rapistella pusikoissa hevosten ihmetellessä. Ralli on todellinen metsästäjä, lähes päivittäin se kantaa hiirulaisia suussaan kaikkien nähtäväksi. Olipa se kerran pyydystänyt kärpänkin!"

 


(C) Kati Kuuttila 2009

RUUTU

syntynyt: elokuu 2001
rotu: maatiaiskissa
väri: musta, valkoinen merkki rinnassa
   
   
   
   
"Ruutu on veljeksistä pikkuisempi, ei tosin kooltaan. Ruutu on ulkona aikamoinen villikissa, ei anna ottaa syliin vaikka välillä tallissa vipeltääkin. Ruutu on enemmän vaeltaja-tyyppiä, se viihtyy tallin vieressä olevassa metsässä, vaikka harvoin saalista kantaa. Hiiriä enemmän Ruutu tykkää pyydystää kärpäsiä ja perhosia, joita se tosin tapaa vain kesäisin. Kylmän tullen Ruutu onkin enemmän linnoittautuneena sisälle lämpimään."

 


(C) Kati Kuuttila 2009

FLORA & FRIDA
syntynyt: helmikuu 2003
rotu: suomenlammas
väri: ruskea
   
   
   
   
   
"Flora ja Frida pitää huolen ettei kukaan pääse huomaamatta livahtamaan talliin ja ilmoittavat siitä iloisella määkimisellään. Nämä karvapallerot tuntuvat syövän jatkuvasti"