Ajankotaista

17.6.2024

 

Tallin kesä on alkanut vauhdikkaasti. On ollut lastenkurssia,  päiväleiriä, koulukurssia ja kesävakiotunteja. Tällä viikolla aikuiset  koulukursseilee aamupäivällä ennen juhannuksen viettoa. Hevoset saivat  pian pariviikkoa sitten aloittaa laidunkauden. Tälle kesää laidunmaata  on hieman vähemmän käytössä yhden lohkon saadessa kauransiemenet  viljelyyn.

Hieman kesän keskellä käännetään katsetta syksyyn. Viime kauden oppilaat  varmistavat tuntipaikan syksylle juhannukseen mennessä Annikalle  tekstiviestillä. Uusien oppilaiden ilmoittautuminen ( mahdollisille  vapautuville paikoille ) syksyn vakiotunneille juhannuksen jälkeen 24.6-  28.6. puhelimitse klo 9-15 Annikalle. Saadaan tuntiryhmät järjestykseen  ennen tallin lomaa.

Hansu pääsi palaamaan pitkältä sairaslomalta takaisin töihin viime  viikolla. Hansuhan sai pienen hokin polkeman etujalkaan, josta huonolla  tuurilla pääsi bakteeri niveleen. Paljon lääkitystä ja kuntoutusta, ja  nyt Hansu on taas kunnossa. Huh!

Jenny sai ratsastuksenohjaaja-opinnot päätökseen toukokuun lopussa.  Kiitokset vielä Jennylle, jolla on huippu asenne hevoshommiin ja  työskentelyyn tallilla :).

Annika ja hepat lomailevat heinäkuun puolesta välistä elokuun puolelle,  eli viikot 29-32 ( viikolla 32 pari teemakurssia ). Syksyn vakiotunnit  alkavat viikolla 33.

Kivaa kesää kaikille Cavallolaisille. Toivotaan, että sadekausi olisi  hetkeksi ohitse ja saisimme aurinkoa ja kelejä heinätöitä varten!

 


15.4.2024

 

Huhtikuussa jo mennään. Talvi on pitänyt meitä pinteessä, mutta eilen  Annika korkkasi kevätkauden kentällä Liisan kanssa. Kuitenkin tunnit  pidetään vielä maneesissa, kun tälle viikolle on luvattu kylmempää ja  tuulista keliä. Mutta josko pian tunnitkin saisi siirrettyä ulos pitkän  talven jälkeen!

Lauantaina kisattiin tallin koulukisat. Näimme hienoja suorituksia,  tsemppaamista ja kannustamista, ja hepat oli varustettu kisatouhuja  varten hienoiksi – niinkuin ratsastajatkin :). Onnea vielä kaikille  kisaajille ja kiitokset apukäsille!

Kesäkurssit julkaistiin pääsiäisen jälkeen tallin ilmoitustaululle, ja  taisivat mennä samantien täyteen. Kivaa touhua kesäksi taas tiedossa,  hieman erilaista kun arki tallilla talvella.

Tällä viikolla tulee yläasteelta TET-viikolle Roosa ja Ilona, ensi  viikolla Venla ja Anni, ja vielä vappu-viikolle Emma. Kiva saada  apulaisia hommiin. Tarhojen siivous odottaa, kun apuvoimat saapuvat  tallille. Pikkuhiljaa muutoinkin kevättouhut odottaa laitumien aitojen  pystytyksen myötä, ja osa laitumista uusitaan uudelle heinälle.

Kevätkauden viimeiset vakiotunnit ratsastetaan keskiviikkona 5.6.  Vappupäivänä 1.5. ei ole ratsastuskoulun tunteja.

Kivaa kevään alkua kaikille Cavallolaisille 🙂

 


19.2.2024

 

Talvi jatkuu, ja lunta sataa – onneksi pakkaslukemat ovat jo siedettävämpiä! Koululaisten hiihtolomaviikkoa vietetään ensi viikolla (vko 9). Tallilla ratsastustunnit pyörii hiihtolomaviikon normaalisti. Annika laittaa viestiä, mikäli tunnin kellonaikaan tulee muutoksia (jos ryhmiä yhdistellään).

Hiihtoloman jälkeen alkaakin jo pikkuhiljaa kesän kurssien suunnittelu. Varmasti samalla tyylillä mennään kuin muinakin vuosina, eli lapset kursseilee alkukesästä, ja aikuisten kurssit sitten kesä- ja heinäkuulla. Ja kesävakiotuntipäivä ruksataan kalenteriin myöskin :). Laitetaan kurssi-ilmoitus tallin ilmoitustaululle, kunhan se lomaviikon jälkeen pääsee ensin suunnitteluun. Toiveita kurssien sisältöön saa hihkaista Annikalle!

Päivät ovat selvästi pidentyneet, ja osalla hevosista lähtee jo mahdottomasti talvikarvaa. Harjakivi ja kumisuka on hyvä valinta karvan lähtiessä harjaamisessa. Hevoset-messut järjestetään huhtikuun alussa Tampereella, tallin ilmoitustaululla on mainos Härmän liikenteen bussikyydistä messuille.

Kivaa hiihtoloman odotusta kaikille lomalaisille 🙂

 


8.1.2024

Tallin nettisivujen päivitys on ollut katkolla pienten teknisten haasteiden vuoksi. Koitetaan saada homma toimimaan, ja nettisivutkin järjestykseen.

Tallilla arki pyörii normaaliin tapaan, ja tänään päästään kovan pakkasjakson jälkeen aloittamaan kevätlukukausi. Annikan apuna kevään touhuaa edelleen Ojasen Jenny, jonka opinnot nyt painottuvat ratsastuksenopettamiseen. Syyskaudelta tutut opettajat Marika Kuutti ja Sanna Luomaniemi jatkavat opetustöissä keväälläkin, ja Puusaaren Sarikin on välillä käynyt opetustöissä ja tekemässä tallihommia :).

Syksyllä Tupsu jouduttiin lopettamaan IBD-sairauden vuoksi. Tupsu jätti suuren aukon paikattavaksi :(. Isostakyröstä löytyi mukava risteytysponi Tellu, joka on ollut näppärä este- ja koulutunneilla.

Vuoden opetushevonen-äänestyksen voitti Liekki. Liekkiä perusteltiin ykköseksi seuraavasti: ”Liekki on reipas, herkkä ja ihana.”, ”Liekki on taitava ja monipuolinen opetusmestari.”, ”Liekki on suomenhevonen parhaimmillaan”. Hopean jakoivat Hansu ja Tellu, ja pronssia sai Kaapo. Äänestyksessä voitti Anne Latomäki.

Hyvää Uuden vuoden alkua kaikille Cavallolaisille – tallilla tavataan. Ja kohti kevättä mennään!

 


30.4.2023

 

Niin se kevät etenee, kelien puolesta vähän turhankin hitaasti… Edellisviikolla päästiin jo kentälle ratsastamaan, mutta tämän viikon sateet siirsivät tunnit takaisin maneesiin. Ihania TET-oppilaita yläasteelta on ollut tutustumassa tallin töihin. Edellisviikolla Emma oli apulaisena, ja viime viikolla Venla ja Annakaisa. Alina jatkaa omaa harjoitteluaan vielä helatorstaihin saakka. Kottikärryt liikkuivat pihamaalla ahkerasti, kun tytöt siivosivat tarhoja. Kiitos vielä kaikille :). Niemisen Jaana sai harjoittelun loppuun, ja teki näytöt valmistuen hevosharrasteohjaajaksi, Onnea Jaanalle! Jenny jatkaa harjoitteluaan, ja viime viikon aiheina on ollut Avant-pienkoneen käyttö, haavanhoito ja anatomia. Jenny vieraili myös Liisa-hepan kanssa tällä viikolla tunnilla muiden joukossa, ja samat harjoitukset jatkuvat Liisan kanssa toukokuussa.

Kesän kurssit ja kesävakiotunnit täyttyivät hujauksessa, kun kurssi-ilmoitus tuli tallinseinälle näkyville. Se tietää siis Annikalle kesätöitä ;). Vakiotuntien kevätkauden viimeiset tunnit ratsastetaan keskiviikkona 7.6. Syksyn vakiotunti paikan voi varmistaa Annikalle kevään viimeisten tuntien aikana. Uudet oppilaat voivat ilmoittautua syksyn ryhmiin heinäkuun alussa, 3.-6.7. Annikalle puhelimitse.

Vappupäivänä 1.5. ei ole ratsastuskoulun tunteja.

Kompa täyttää pyöreitä, eli 30 vuotta kesällä :). Vietetään Kompan kakkukestit, kunhan keli tästä lämpiää ja ruohokin alkaisi vihertämään.

Kivaa Vappua kaikille Cavallolaisille :).


24.2.202

 

Koululaisten hiihtolomaa vietetään ensiviikolla (vko 9). Tallilla ratsastustunnit pidetään lomaviikolla normaalisti. Annika laittaa viikonlopun mittaan tekstiviestiä, jos ryhmiä yhdistellään ja tunnin aikataulu muuttuu.

Hiihtoloman jälkeen alkaa pikkuhiljaa myös tallin kesäohjelman suunnittelu. Jos on toiveita kesälle mielessä, niin hihkaiskaahan Annikalle :).

Tallilla arki pyörii muutoin normaaliin tapaan. Tällä viikolla harjoittelun aloitti Ypäjän hevosopistolla opiskeleva Jenny Ojanen. Niemisen Jaanalla on vielä loppunäytöt tekemättä hevosharrasteohjaajan tutkinnosta, tarkoitus olisi saada maaliskuun aikana tehtyä. Mukavaa kun tallissa on reippaita apukäsiä.

Hevosilta lähtee jo talvikarvaa, joten kumisuat ja harjakivet käyttöön harjauksessa.

Mukavaa hiihtoloman aikaa kaikille Cavallolaisille ja tallilla tavataan 🙂


29.12.2022

 

Jouluherkkuja on naposteltu, ja niitä sulateltu tällä viikolla aamupäivien kinkunsulatustunneilla :).

Vuoden opetushevonen-äänestyksessä kultamitalin jakoivat Liekki ja Rusina. Liekkiä äänestäneiden perusteluita: ”Liekki on kiltti ja osaava. Ihana hoidettaessa, oikea halinalle. Älyttömän ihana ratsastaessa, Liekiltä sujuu kaikki kuin tanssi”. Rusinan perusteluita vuoden opetushevoseksi : ” Rusina on niin mahtava, ihanat askellajit ja liikkeet. Turvallinen, vaikka välillä hössöttääkin. Kiltti hoitaa. Luottopolle, jonka kanssa aina on hauskaa”. Hopeamitalin jakoivat Malla, Hansu ja Kyllikki. Pronssille sijoittuivat samalla äänimäärällä Vertti ja Polle. Arvonnassa palkinnon nappasi Jonna Kytösaari.

Maanantaina 2.1.2023 starttaa sitten tallin kevätlukukausi. Samoin ryhmin, ja samoin parittomin/parillisin viikoin joka toisen viikon kävijöillä kuin syksylläkin. Vuoden vaihtuessa muistattehan tarkistaa ratsastusseuran jäsenmaksun / greencard-maksun, jotka erääntyvät maksuun tammikuun alkupuolella.

Mukavaa uuden vuoden vaihdetta kaikille Cavallolaisille :).

 


18.12.2022

 

Cavallon perinteiset pikkujoulu-Tonttukisat ratsastettiin perjantaina 9.12. hienossa talvikelissä. Satulahuoneessa oli riisipuuro ja luumukiisseli keittymässä, glögi lämpiämässä, ja jouluherkkuja tarjolla.

Pienemmät Tontut kisasivat puomiluokassa, toisena luokkana oli ristikot. Isommat tontut kilpailivat 50-60cm:n ja 70cm:n luokissa. Kaikissa luokissa tärkeintä oli ratsastaa puhdas rata, miettien teiden ratsastusta, rytmiä, ja omaa istuntaa, ilman ajanottoa. Joten kaikki puhtaat radat olivat jaetulla ykkössijalla. Saimme nähdä hienoja suorituksia. Kiitos vielä kaikille Tonttukisojen apujoukoille, kisaajille ja yleisölle :).

Tulevalla viikolla ratsastetaan keskiviikkona 21.12. syyskauden viimeiset vakiotunnit. Torstaina sitten joulumaastoillaan. Tallin kevätkausi jatkuu maanantaina 2.1.2023 samoilla vakiotuntiryhmillä.

Mukavaa Joulun odotusta kaikille Cavallolaisille :).

Tonttukisat 9.12. tulokset:

Luokka 1. tehtäväluokka

1. Wiljami Nevala – Kyllikki  0

1. Aliina Haapasalmi – Tupsu 0

1. Henni Tuomisto – Vertti    0

1. Elda Haapala – Polle           0

1. Siiri Takala – Kyllikki          0

1. Alisa Hopiavuori – Tupsu  0

Luokka 2, ristikot

1. Miina Sysilampi – Elli         0

1. Iida Latomäki – Veikka       0

1. Hanna Alavainio – Vertti    0

1. Linnea Lepänhaara – Veikka 0

1. Maija Saarinen – Vertti         0

1. Emmi Haapala – Polle         0

1. Siru Rakkolainen – Malla     0

1. Emma Saarinen – Tupsu      0

1. Malla Saarikoski – Vertti     0

10. Minni Pajunen – Tupsu    4

10. Janina Lehtinen – Elli      4

hyl. Olivia Niemi – Malla      väärä tie

Luokka 3, 50-60cm

1. Venla Päivärinta – Liekki   0/0

1. Ella Suojanen – Kyllikki    0/0

1. Minttu Reinikka – Malla   0/0

1. Emmi Saari – Vertti          0/0

1. Verona Vormisto – Kaapo 0/0

1. Tiina Nurkkala – Hansu     0/0

1. Sini Pakkala – Veikka         0/0

1. Iina Nikkarikoski – Ropsu  0/0

9. Emma Katila – Liekki        0/hyl

10. Jaana Nieminen – Kaapo 4

Luokka 4, 70cm

1. Hanna Lahti – Hansu          0/0

1. Mervi Juntunen – Kaapo     0/0

1. Iina Nikkarikoski – Ropsu   0/0

1. Miina Sysilampi – Liekki      0/0

1. Elsa Nokua – Kaapo            0/0

1. Alina Nikkarikoski – Hansu 0/0

 


30.10.2022

 

Tänään kellot siirrettiin talvi-aikaan, ja lumen odotus alkaa :D. Vielä syyslomaviikolla tunnit ratsastettiin ulkokentällä, mutta nyt on pikkuhiljaa siirrytty maneesiin. Lakeuden ratsastajien seurakoulukilpailut ratsastettiin tallilla eilen. Kisoissa oli lähes 40 ratsukkoa kolmessa luokassa. Saimme nähdä hienoja suorituksia, ja mitalisadetta seuranmestaruus- ja kaupunginmestaruuksissa, onnea kaikille :)!

Rölli-poni lähti muutama viikko sitten viettämään eläkepäiviä Tampereen lähelle Tiinan perheen luokse, joilta Annika lähes 20 vuotta sitten Röllin osti. Rölliltä on tullut kuulumisia ja kuvia, ja kaikki sujuu hienosti.

Annika piipahti Helsingissä Horse Show-tapahtumassa, josta kotiin tuomisena oli No Shout- äänentoistojärjestelmä. No shout-kuuloke laitetaan ratsastajille korvaan, ja opettajan puhe kuuluu handsFree-laitteen tapaan kuulokkeesta. Opettajan ääni säästyy, kun saa omaan mikrofoniin puhua hiljaisemmalla äänellä. Käytössä olleet vyötärömikrofonit eivät meinaa käytössä pysyä päällä kunnolla koko iltaa, joten piti keksiä uutta ratkaisua opettajan äänen säästämiseen. Pienempien ratsastajien tunneilla ei No Shout ole käytössä, mutta muutoin harjoitellaan kuulokkeiden sujuvaa vaihtoa ja desinfioimista tuntien välissä.

Muutoin tallilla arki sujuu normaaliin tapaan. Hepat on jo kengitetty kantahokki kenkiin, niin ei pakkanen ja jää yllätä. Eläinlääkäri on käynyt raspailemassa hevosten hampaita, klippauskone on huristellut talvikarvoja lyhyemmiksi niin että paksukarvaiset eivät ole ihan hikisiä maneesissa mentäessä, ja Liisa-heppa  on edistynyt ratsunalkeissa, ja laukkaa molempiin suuntiin :).

Cavallo-verkkatakkien tilaajat, jos muistatte, niin tuokaa tulevalla viikolla verkkatakki rahat, niin Annika saa käydä noutamassa takit.

Katilantie on peruskorjauksessa, joten tie on suljettu liikenteeltä toistaiseksi. Eli kulku tallille tällä hetkellä Heikkiläntie-Niemistöntie-Hautalantien kautta. Laitamme Cavallon facebookiin tietoa, kun Katilantie on jälleen käytössä.

Tallilla tavataan 🙂

 


22.9.2022

 

Gräfin Prima 9.6.1991-19.9.2022

”Taivaallinen on se tuuli, joka puhaltaa hevosen korvien välistä”

Kiitos Imbu-mummulle lähes 25 vuoden ystävyydestä. Nyt saat juosta vapaana vihreillä niityillä. Maailman paras hevonen <3.

 


28.8.2022

 

Kesälomat on pidetty, ja koululaiset aloittaneet syyslukukauden. Samoin tallin syyslukukausi starttasi edellisviikolla käyntiin. Ensimmäisellä viikolla ratsastettiin välillä kentällä helteessä, välillä maneesissa salamoiden ja ukkosen paukkuessa ulkona. Kiltit hepat eivät korvaansa lotkauttaneet maneesissa, vaikka ukkonen paukkui.

Heinäkuun alkupuolella tallille saapui Elli-poni, joka on jo opetushommissa mennytkin. Naapurin Liisa-suomenhevonen on ammatinvaihtaja ravipuolelta, ja nyt Liisa opettelee ratsun tehtäviä.

Opetustöissä Annikan kanssa jatkaa useammalta vuodelta tuttu Kuutin Marika. Opetuspäivää Marikan kanssa vaihdellaan aina viikoittain, ja Marika käy tekemässä myös tallitöitä. Syyskuussa työharjoittelun aloittaa muutamana päivänä viikossa Niemisen Jaana, joka opiskelee hevosharrasteohjaajaksi Harjun oppimiskeskuksessa. Jaana oli jokunen vuosi sitten tekemässä Cavallossa hevosenhoitaja harjoittelun, joten monille jo tuttu reipas apulainen. Kaksi alkeiskurssia saatiin mahtumaan Cavallon syyskaudelle. Ensimmäiset lapset aloittivat kurssin viimeviikolla, ja toinen kurssi alkaa tulevalla viikolla. Paljon oli innokkaita harrastuksen aloittajia, ja vielä jäi alkeisia jonoonkin. Vähän vaan meinaa illoista loppua tunnit kesken, eikä kolmatta ryhmää saatu nyt järjestymään. Annika ilmoittelee jonossa oleville tekstiviestillä, mikäli tulee peruutuksia.

Jatkuvat sateet toivat syksylle pienen tarharemontin. Kaivinkone puuhasteli viime viikolla maneesin takana pellolla kuorien maata, sitten saatiin suodatinkankaat ja murskeet levitettyä. Muutama puu odottaa tulevalla viikolla kaatajaa, ja sitten saadaan tilattua pintahiekat ja ryhdymme aidanrakennus puuhiin. Selvitään syksystä kuivin jaloin -, ja kavioin!

Kivaa syksyn alkua kaikille vanhoille ja uusille Cavallolaisille, ja tallilla tavataan :).

 


9.6.2022

 

Niin jo kesäkuussa mennään, vaikka talvi tuntui pitkältä ja kylmältä, ja tuntui ettei kesä alkaa ollenkaan. Hepatkin aloittivat viime viikonloppuna laidunkauden. Hyvin nopeasti ruohon syöminen alkoi tuttujen hevoskavereiden kanssa, kunhan ensin muutama kierros laukkaa pukitellen laitumella piti kaahottaa :). Tällä viikolla aloitettiin maanantaina lastenkurssilla, ja nyt loppuviikosta isommat tytöt ratsastavat estekurssin merkeissä. Vakiotunnit siirtyvät nyt kesätauolle. Kesällä kursseillaan eri teemoilla, ja saadaan myös maistiaisia ratsastusjousiammunnasta kurssin myötä heinäkuun puolella.

Tämän kauden vakiotuntioppilaat voivat varmistaa paikan syksyn tunnille tekstiviestillä kesäkuun loppuun mennessä. Uusien ilmoittautuminen syksyn tunneille 4.-8.7. puhelimitse Annikalle aamupäivällä klo 10-12. Vakiotunti ryhmät pyritään saada järjestykseen ennen tallin lomaa. Talli on suljettuna ja hepat lomalla viikot 29-31. Viikolla 32 on muutamana iltana teemakursseja. Syksyn vakiotunnit alkavat viikolla 33.

Ihanaa ja lämmintä kesää kaikille Cavallolaisille, ja tallilla tavataan kesätouhujen merkeissä. Ja syökäähän paljon mansikoita 🙂 !

 


7.2.2022

 

Talvi rientää vauhdilla eteenpäin. Koronavirus aiheuttaa taas haasteita, kuitenkin ratsastustunnit saavat jatkua normaalisti. Noudatetaan tarkasti ohjeita tallilla, ja muistetaan huolehtia etäisyyksistä ja käsihygieniasta. Toivomme, että tallille saapuisi vain tunnin oppilaat, jolloin väkimäärä pysyisi pienenä tallissa ja maneesissa.

Nyt on lisätty Cavallolle maksuvaihtoehdot MyEdenred ja E-Passi sovelluksilla. Hihkaiskaahan Annikalle, jos joku liikuntasetelietu -hommeli puuttuu. Annika meinaa olla vähän kivikautinen näiden sovellusten kanssa, niin laitetaan hommat toimimaan 😃.

Kivoja talvipäiviä kaikille Cavallolaisille, ja koitetaan pysyä terveenä.

 


24.12.2021

 

Hyvää Joulua!

Joulun maastoratsastukset ratsastettiin tiistaina kirpeässä pakkasessa. Maisemat olivat kauniita, kun oli lunta ja aurinko paistoi, ja myöhemmällä retkellä aurinko laski pinkkinä pallona Alajokimaisemaan.

Tämän vuoden opetushevosäänestyksessä kultaa sai Liekki. Liekkiä äänestäneiden perusteluja Vuoden opetushevoseksi: ”Liekki on rauhallinen, mutta reipas”, ”Aina on hyvä fiilis Liekin selässä”, ”Liekki vaan on hieno”, ”Taitava ja upea hevonen”, ”Liekissä on sopivasti poweria”, ”Liekki on osaava ja laadukas suomenhevonen, hyppää kivasti ja suorittaa koulupuolella mitä vain”, ”Liekki vaan on niin paras”.  Hopealle sijoittuivat Kaapo ja Rusina. Pronssimitalin jakoivat Ropsu, Imbu ja Kyllikki. Aina on mukava huomata, että kaikki hevoset saavat tasaisesti ääniä, kaikilla on tärkeä paikka ratsastuskoulun opetushevosen tehtävissä. Arvonnassa voitti Hanna Alavainio, Onnea 😊.

Tuleva viikko ratsastetaan Kinkunsulatustuntien merkeissä, ja vakiotunnit jatkuu maanantaina 3.1.2022. Loppiaisena 6.1. tunnit normaalisti illalla.

Uutta vuotta odotellessa syödään jouluherkkuja mahat täyteen!

 


13.12.2021

 

Cavallon pikkujoulu-Tonttukisat järjestettiin perjantai-iltana. Keli oli ihanan talvinen. Pakkanen oli onneksi lauhtunut sopiviin lukemiin alkuviikon -20 asteiden jälkeen 😊. Nikkarikosken Tonttuperhe oli laittanut riisipuurot tulille, ja pöytä notkui herkkuja satulahuoneessa. Pukinpussi täyttyi pienistä paketeista, ja joululaulut soi tallin käytävällä. Maskitkin huolehdittiin kasvoille.

Hevoset ja ratsastajat olivat hienon tonttuisina liikenteessä, ja saimme nähdä hienoja ratoja isompien tonttujen toimesta. Radalla riitti tekemistä, suhteutettujen linjojen kaarteiden ratsastusta, jotka ovatkin viime viikkojen estetunneilla olleet harjoitusten teemana. Pienemmät tontut harjoittelivat tehtäväradan myötä hevosten ohjaamista ja pysäyttämistä.

Ihana pikkujouluilta, kiitos kaikille 😊.

Tonttukisan tulokset:

 Luokka 1, Tehtäväluokka 
1.Wiljami Nevala – Kompa0
1.Martta Hööpakka – Malla0
1.Lyydia Panula – Vertti0
1.Iida Latomäki – Tupsu0
1.Olivia Niemi – Kyllikki0
1.Maija Saarinen – Rölli0
1.Alisa Hopiavuori – Malla0
   
 Luokka 2, 30-40cm 
1.Heta Hietarinta – Rölli0
1.Essi Eronen – Rusina0
1.Hanna Alavainio – Veikka0
1.Hanna Solin – Tupsu0
1.Helmi Mikkilä – Vertti0
1.Malla Saarikoski – Rölli0
 Minttu Reinikka – Vertti0
1.Anniina Peltonen – Malla0
9.Emmi Takala – Polle4
9.Siru Rakkolainen – Rölli4
 Anne Latomäki – KyllikkiHyl. väärän tien vuoksi
   
 Luokka 3, 50-60cm 
1.Hanne Ollila – Liekki0/0-27,47
2.Venla Päivärinta – Kyllikki0/0-31,65
3.Janina Lehtinen – Hansu0/0-31,89
4.Jaana Nieminen – Polle0/0-35,52
5.Verona Vormisto – Malla0/0-35,63
6.Essi Virtanen – Polle0/0-37,48
7.Josefiina Maijala – Veikka0/4-32,63
8.Tiina Nurkkala – Malla4-46,45
9.Ella Suojanen – Malla4-54,10
   
 Luokka 4, 70-80cm 
1.Sonja Holm – Ropsu0/0-26,08
2.Roosa Hirsimäki – Hansu0/0-27,45
3.Hanna Lahti – Hansu0/0-28,83
4.Essi Eronen – Hansu0/0-30,19
5.Elsa Nokua – Kaapo0/4-29,88
6.Alina Nikkarikoski – Kaapo4-32,29
7.Miina Sysilampi – Liekki4-33,46
8.Mervi Juntunen – Kaapo4-34,36

29.11.2021

 

Talvisessa maisemassa saa tällä kertaa Marraskuun lopussa tallin nettisivuja päivittää 😃. Muistattehan pukeutua lämpimästi tunnille saapuessa. Tallilla ei ole varsinaista pakkasrajaa tunneille, joten Annika ilmoittaa tekstiviestillä puolen päivän jälkeen illan oppilaille, mikäli illan tunnit joudutaan perumaan pakkasen vuoksi.

Lakeuden ratsastajien koulukisat reilu viikko sitten sujuivat mukavasti. Kiitos vielä kaikille apulaisille, ja onnea kaikille kisaajille hienoista suorituksista 😊.

Ensi maanantaina, Itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole ratsastuskoulun tunteja.

Tallin pikkujoulu-tonttukisat pidetään perjantaina 10.12. Tällöin ei siis illan ratsastustunteja.

Kivaa Joulukuun alkua kaikille ja nautitaan lumesta.

Scroll to Top